Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 

Stimați funcționari publici!

zfpcrf   Înscrisă temeinic în calendarul sărbătorilor profesionale, Ziua Funcţionarului Public ne oferă plăcutul prilej să reliefăm şi apreciem importanţa activităţii nobile a Dumneavoastră.  

 Cu acest prilej, îmi exprim dorința de a  felicita pe toți funcționarii publici care contribuie la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului de administrare publică din raion.

   Instituită la 23 iunie, Ziua profesională a funcţionarului public  confirmă importanţa rolului funcţionarului public în fortificarea statului. Grație devotamentului, disciplinei, profesionalismului, responsabilității civice, precum și a prerogativei esențiale de asigurare a serviciilor publice de calitate, funcționarii publici aduc un aport considerabil pentru sporirea încrederii cetățenilor în instituțiile de stat, precum și creșterea puterii statului. Puterea  unui stat este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitate civică. De corectitudinea, competența și capacitățile organizatorice ale fiecărui funcționar public depinde succesul și realizarea obiectivelor propuse de către organele administrației publice.

    Vă dorim multă sănătate, prosperitate, realizări frumoase și noi performanțe atinse în toate activitățile întreprinse spre binele societății. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor  din raion și din Republica Moldova.

   Vă susținem și vă urăm să activați și în continuare cu același zel într-un cadru transparent, conformându-vă cu prevederile standardelor de siguranță și calitate, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa sa valoare.

 Această sărbătoare să Vă furnizeze în permanenţă o energie inepuizabilă şi idei inovatoare pe care să le valorificaţi cu succes în activităţile cotidiene, să rămâneți a fi deosebit de importanţi pentru societate şi împliniţi ca funcţionari publici, deoarece de profesionismul, experienţa, aspiraţia şi efortul Dumneavoastră depinde dezvoltarea şi bunăstarea statului nostru.

  Succese  în împlinirea misiunii de servire a ţării noastre și realizarea celui mai important obiectiv oferirea serviciilor de calitate cetăţenilor, care îşi vor recăpăta astfel încrederea şi profesionalismul, integritatea şi eficienţa serviciilor publice.

    Să ţineţi cont de jurământul funcţionarului public prin care v-aţi obligat : ".....să îndeplinesc conştiincios obligaţiile ce îmi revin în exercitarea funcţiei şi să respect normele de conduită profesională".

Cu  profund respect,
Viorel Babii, Președintele raionului Fălești