Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi  CONTABILI !

gsgs  Având în vedere importanţa economică şi financiară a activităţii contabile şi ținând cont de rolul şi responsabilitatea specialiştilor care activează în domeniul contabilităţii, ziua de 4 aprilie  este plăcutul  prilejul de a Vă adresa calde şi sincere felicitări cu ocazia zilei Dumneavoastră profesională - Ziua Contabilului.

 În contextul dezvoltărilor permanente, evoluţiilor economice, contabilul este profesionistul care contribuie considerabil la îmbunătăţirea climatului economic şi la stabilirea încrederii publicului în serviciile prestate. Abordarea profesională, manifestarea independentă şi transparentă în desfăşurarea misiunilor de contabil, elaborarea unor rapoarte financiare de calitate, conform standardelor internaţionale şi naţionale în domeniul, satisfacerea interesului public demonstrează că Dumneavoastră îndepliniți un  rol important în societate de gestionare și păstrare a echilibrului financiar. Prin competenţele de care dispuneţi, sunteţi capabili de a găsi oricând o soluţie servind onest şi eficient interesul autorității sau a întreprinderii.

  Fiţi corecţi şi în continuare în activitatea pe care o desfăşuraţi, nu vă lăsaţi copleşiţi de greutăţi şi fiţi mândri că prin aportul fiecăruia dintre Dvs, autoritatea publică, întreprinderea sau compania în care activaţi  are şanse reale de prosperare.

  Vă adresez viaţă lungă, cu sănătate, putere şi încredere pentru continuarea prestaţiilor, pe care le acordaţi zilnic cu dăruire şi corectitudine. Să  aveţi realizări frumoase în nobila misiune profesională căreia V-aţi dedicat şi să Vă însoţească mereu în activitate succesul, perseverenţa, profesionalismul, creativitatea şi responsabilitatea.

  Succese  şi realizări profesionale.

Cu  deosebit respect,
Iraida BÎNZARI, Președintele raionului Fălești