Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați colaboratori ai procuraturii!

proc

  Devenind o bună  tradiţie, Ziua Lucrătorului Procuraturii  s-a înscris temeinic  în calendarul sărbătorilor profesionale, zi care ne oferă  prilejul să adresăm tuturor colaboratorilor Procuraturii, sincere felicitări.

  Marcată anual la 29 ianuarie, este prilejul de a ne exprima respectul şi gratitudinea pentru munca Dumneavoastră nobilă consacrată triumfului Dreptăţii. Utilizând toate pârghiile disponibile,V-aţi angajat plenar în actul de înfăptuire a justiţiei - proces interminabil, în care susţineţi zi de zi în faţa justiţiabilului examenul de capacitate de a-i asigura drepturile şi libertăţile fundamentale.

 Vă dorim ca activitatea pe care o exercitaţi să fie susţinută necontenit şi apreciată după merit de societate. Urări de bine şi sănătate transmitem și veteranilor Procuraturii, care şi-au făcut cu cinste datoria, demonstrând fidelitate cauzei, fiind un exemplu demn de urmat.

 Mesajul este adresat şi viitorilor procurori, care se formează în această calitate în aulele universităților din țară, fiind instruiţi, îndrumaţi prin labirintul fenomenelor juridice, variate şi complicate.

 Îmi exprim  respectul și gratitudinea pentru profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca pe care o desfășurați. Într-o societate democratică, Dumneavoastră aveți un rol primordial, de a consolida statul de drept, de a asigura supremaţia legii și protecţia drepturilor şi libertăţilor oamenilor, consolidarea încrederii cetățenilor în această instituție.

 

Cu deosebită considerație,

Vladimir TĂBÎRȚĂ, vicepreședintele raionului Fălești