Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

log felStimaţi locuitori ai raionului Făleşti

  În pragul sărbătorilor de iarnă, când colindul îşi porneşte drumul său de belşug, când lumina ne pătrunde în suflet pentru clipa cea de taină a nopţii de Crăciun, primiţi cele mai calde urări de fericire, sănătate şi împlinire.

  Sărbătorile de iarnă oferă prilejul de a mulţumi tuturor pentru munca de zi cu zi, depusă pe parcursul întregului an. Orice succes a fost posibil doar graţie aportului Dumneavoastră la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru anul ce se apropie de sfârşit.

  Sunt multe acţiuni frumoase pe care le-am desfăşurat cu succes în comun cu partenerii, în speranţa că, prin tot ceea ce facem cu onestitate, suntem alături de acei care aşteaptă sprijinul şi susţinerea noastră.

 Încheiem încă un an plin de evenimente şi activităţi, care ne-au adus satisfacţie şi bucurie, realizări socio-economice, un an în care am avut oportunitatea să fim alături de familii şi să ne bucurăm din plin de orice clipă.

 În pragul sărbătorilor de iarnă facem un bilanţ asupra trecutului, o meditaţie asupra prezentului şi, cel mai important, asupra posibilităţii în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul şi cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor şi la consolidarea unei comunităţi prospere şi unite.

  În acest context, adresez sincere mulţumiri consilierilor raionali, primarilor oraşului, satelor şi comunelor din raion, partenerilor pentru colaborarea fructuoasă din acest an întru executarea obiectivelor trasate, angajaţilor din instituţiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru obţinerea roadelor îmbelşugate, agenţilor economici pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea economică a raionului, tuturor persoanelor implicate în organizarea şi desfăşurarea acţiunilor de caritate şi voluntariat, şi, nu în ultimul rând, fiecărei familii, care asigură perpetuarea neamului omenesc şi promovează valorile morale şi spirituale.

  Ne apropiem cu paşi grăbiţi de ziua în care vom întoarce prima filă a anului 2019.

  Sunt momente cu totul speciale şi Vă îndemn să fiţi cu adevărat plini de înţelepciune, să treceţi cu uşurinţă momentele neplăcute, să gândiţi doar pozitiv, să aveţi dorinţa de a munci şi a ajunge unde râvniţi!

faf

 Îmi doresc ca cetăţenii raionului să fie împliniţi şi fericiţi, copiii să fie protejaţi, cei tineri să se dezvolte profesional şi să aducă plusvaloare societăţii, iar vârstnicii să aibă parte de grija celor dragi şi atenţia autorităţilor publice. Vă doresc răbdare, chibzuinţă şi unitate, pentru că, doar împreună, vom reuşi să aducem schimbările spre bine în societate!

  Fie ca lumina sfântă din noaptea de Crăciun să Vă dăruiască multă căldură în suflet şi în casă, să Vă umple inima de bucurie şi linişte, să Vă dea putere de muncă pentru realizarea deplină a viselor, să Vă aducă sănătate şi prosperitate.

  Plini de speranţă şi de încredere, călăuziţi de dragoste, alături de cei dragi, să mergem în anul care vine, pe drumul cutezanţelor, care să ne consolideze pentru un viitor prosper.

 

 Cu înaltă consideraţie,
 Iraida BÎNZARI, preşedintele raionului