Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi  poliţiști!

  Cu ocazia sărbătorii profesionale, adresez cu deosebit respect şi consideraţie, cele mai sincere felicitări şi urări de bine tuturor colaboratorilor ce activează în acest domeniu.

  Consemnarea sărbătorii Dumneavoastră are o conotaţie deosebită pentru societatea noastră. Remarc acest fapt, deoarece la constituirea şi afirmarea statalităţii Republicii Moldova, un rol aparte îi revine Poliţiei Naţionale, care din momentul proclamării Independenţei Republicii Moldova, a stat și continua să stea la straja integrităţii ţării, asigurând ordinea publică şi securitatea vieţii cetăţenilor, promovând consecvent principiile unui stat de drept.

  În activitatea Dumneavoastră zi de zi dați dovadă de responsabilitate, profesionalism şi înalt devotament civic în onorarea obligaţiunilor de a preveni şi combate acţiunile antisociale, de a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, proprietatea publică şi cea privată, contribuind, în ultimă instanţă, la apărarea democraţiei constituţionale.  

  Vă felicitam, în primul rând, pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor funcţionale, pentru îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi pace  în societate.

  Îmi exprim recunoştinţa faţă de efectivul Inspectoratului raional de Poliţie care zilnic dă dovadă de dăruire şi efort, competenţă şi curaj.

  Vă doresc să obţineţi în viitor succese deosebite, să aveţi multă forţă pentru a răspunde la orice provocare cu promptitudine şi maximă eficienţă.

   Vă transmitem gânduri bune de împliniri personale şi profesionale, putere de muncă, sănătate şi prosperitate.

Cu respect
Iraida BÎNZARI, președintele raionului Fălești