Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 Cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare care se sărbătorește anual în a patra  duminică a lunii noiembrie, am deosebita plăcere să adresez   sincere felicitări și urări de bine, tuturor truditorilor pământului, care și-au legat destinul de această muncă grea. Bazată pe tradiţiile seculare ale poporului, agricultura a cunoscut în Moldova o dezvoltare apreciabilă, graţie hărniciei, devotamentului şi responsabilităţii plugarilor noştri, care, de-a lungul anilor, au ştiut să păstreze dragostea faţă de glie.

 Sectorul agrar în care activați a fost şi rămâne pilonul de bază al economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului. Am parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de frământări, riscuri, dar şi plin de împliniri. În pofida tuturor dificultăților,  ați ales să continuați munca dumneavoastră aici, acasă, și să contribuiți la consolidarea și dezvoltarea continuă în domeniul agricol.  La acest sfârşit de toamnă, datorită Dumneavoastră, ţara are în hambare grâul necesar pentru panificaţie, cereale pentru sectorul zootehnic, fructe și legume.

 Cu siguranță, meritați pe deplin toată aprecierea concetățenilor noștri.

 Reiterîndu-mi profunda mea stimă şi recunoştinţă pentru munca Dumneavoastră grea, dar nobilă căreia Vă dedicați cu dăruire, Vă adresez multă sănătate, bunăstare și noi realizări în dezvoltarea sectorului agroalimentar şi, desigur, condiţii climaterice cât mai favorabile.

 Să nu uităm nici pentru o clipă că agricultorii sânt cei care, prin truda lor de zi cu zi, ne aduc pe masă pâinea noastră cea de toate zilele.

 Să ne dea Domnul un an agricol pe măsura așteptărilor!

 Cu înaltă considerație,
 Iraida BÎNZARI, președintele raionului Fălești