Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Dragi tineri ai raionului Fălești!

  Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez calde felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului, împreună cu urări de ascensiune continuă pe calea succesului.

  Marcată anual, în a doua duminică a lunii noiembrie, Ziua Tineretului reprezintă sărbătoarea curajului, a inovației, a descoperirii și realizării celor mai îndrăznețe speranțe !

  De Voi depinde continuitatea liniei istorice a raionului nostru și a Republicii Moldova. Vă îndemn să faceți pași importanți   în dezvoltarea creativă și profesională, pentru a putea realiza schimbări în domeniul social, științific, cultural și pentru a fi pregătiți de a înfrunta toate provocările timpului. Acum ca niciodată, competența, mobilitatea, abilitatea de a lua decizii concrete și constructive sunt solicitate, trăsături pe care tineretul modern le posedă.  

  Cu tinerii, noi înfrumusețăm prezentul și creăm viitorul, având încrederea că această generație va fi reprezentată de oameni viguroși, pricepuți, sinceri care pot schimba și îmbunătăți viața și care vor asigura prosperitatea raionului. Păstrând cele mai bune tradiții ale plaiului nostru, sper că  și în continuare veți contribui la dezvoltarea și promovarea  raionului atât pe plan național cât și internațional.

  Trebuie să ştiţi că aveţi şanse egale de afirmare, indiferent de statutul social, abilităţi şi posibilităţi personale,  ca cetăţeni activi, trebuie doar să tindeţi spre realizarea scopurilor. Anume voi sunteți speranţa şi viitorul ţării, de voi depinde ce vom fi şi cum vom fi mâine, voi sunteţi cei ce ne inspiraţi încredere şi optimism.

  Vă doresc sănătate, fericire și dorință inepuizabilă de a atinge culmile succesului, să aveţi parte de multe realizări, şanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi!

Bucuraţi-vă din plin de această perioadă, implicaţi-vă în activităţi interesante şi utile!

Fără tânăra generație, Republica Moldova nu ar fi o țară la fel de frumoasă, energică și consolidată. 

Cu deosebită considerație.
Iraida BÎNZARI, președintele raionului Fălești