Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Multstimați juriști!

fc Sărbătoarea profesională a Juristului îmi oferă un deosebit prilej de a Vă adresa cele mai sincere, călduroase și sublime omagii, însoțite de sincere expresii de înaltă apreciere și profundă recunoștință pentru activitatea vastă, nobilă și de supremă responsabilitate, pe care zilnic o desfășurați cu prisosință întru a da sens propriu noțiunilor de Stat de Drept și Supremație a Legii.

 Dumneavoastră sunteți acei care prin eforturi proprii, prestanță morală și profesională, intoleranța fărădelegii sub orice haină ar fi îmbrăcată aceasta - corupție, incompetență sau incapacitate, reușiți să asigurați cetățenilor accesul la o Justiție cu adevărat independentă, eficientă și transparentă.

 Societatea are nevoie de implicarea Dumneavoastră profesională plenară în vederea realizării scopurilor propuse, indiferent de domeniu, întrucât justiţia este imperativă oriunde şi oricând.

 În contextul sărbătorii Vă urez tuturor tenacitate și perseverență în prestigioasa activitate de promovare a Dreptului, Echității și Adevărului.

 Să aveţi permanent satisfacţia  îndeplinirii misiunii încredinţate, aprecierea cuvenită din partea celora, pe care îi ajutaţi şi călăuziţi întru triumful dreptăţii şi adevărului, aceasta fiind demonstrarea înaltei competenţe şi responsabilităţi a profesiei de jurist, sănătate, prosperitate, linişte sufletească şi armonie în casele Dumneavoastră.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești