i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor

 Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din construcții, marcată tradițional în a doua duminică a lunii august, aducem sincere și frumoase urări tuturor constructorilor, arhitecților, proiectanților, designerilor, lucrătorilor de pe șantier și tuturor celor care activează în domeniul construcțiilor.

 Considerăm aportul specialiștilor din domeniul construcțiilor foarte important pentru prosperarea economică a țării, în special în ceea ce privește amenajarea și planificarea teritoriului, arhitectura, urbanismul și activitatea de construcții. Grație muncii dumneavoastră asidue, realizate cu multă dedicație și profesionalism, astăzi se construiesc tot mai multe clădiri moderne și originale, precum și obiecte de infrastructură performante menite să servească necesităților locuitorilor.

 Înfruntând cu dârzenie și demnitate căldura și frigul, ploaia și vântul, toate provocările de ordin economico - financiar ale contemporanităţii, dumneavoastră reuşiţi să înălțați noi şi minunate edificii, să renovaţi şi să daţi un aspect modern celor construite în trecut, contribuind astfel la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor, cât şi unor condiţii optimale, agreabile şi confortabile de muncă și căsnicie pentru cetăţenii raionului.

 Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți zi de zi participând la schimbarea aspectului arhitectural al localităților raionului.   Vă doresc sănătate, creativitate, longevitate, recunoaştere şi recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţiți condiţiile de viaţă, să aveți inspirație și forță pentru proiecte interesante, valoroase și cît mai multe realizări profesionale pe viitor.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești