Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

med farmMultstimați lucrători medicali și farmaciști!

 Luna iunie amintește totdeauna despre importanța meseriei Dumneavoastră, marcând la nivel republican, în a treia duminică Ziua Profesională a Lucrătorului Medical.

 Instituirea acestei sărbători profesionale prin Hotărîre de Guvern, la fel ca și reformele de ultimă oră care se realizează pe segmentul sănătate denotă atitudinea constructivă a structurilor de stat față de ocrotirea sănătății populației.

 Nobila profesie de medic merită conștientizată nu doar cu ocazia acestui eveniment omagial, dar zilnic. Noblețea activității Dumneavoastră se reflectă în soarta cetățeanului, în starea generală de sănătate a populației. Fidelitatea cu care oferiți tuturor speranța continuității neamului prin tratarea, iar deseori prin prevenirea eficientă a maladiilor ne fac să apriciem în mod deosebit pontențialul medical și farmaceutic al raionului. Ne mîndrim pe bună dreptate de pasiunea și demnitatea cu care vă onorați obligațiunile de serviciu.

 Abgnegația de care dați dovadă muncind incontinuu face ca expresia ”zi și noapte” să fie nu doar o metaforă, ci o realitate.

 Primiți sincerele noastre cuvinte de înaltă apreciere, de călduroase felicitări și de profundă recunoștință pentru vigilența cu care stați mereu la straja sănătății populației raionului.

 Adresez tuturor medicilor, asistenților medicali, farmaciștilor și personalului tehnic din instituțiile medicale ale raionului, aflați la serviciu sau la odihna binemeritată, felicitări și urări de bine.

 Vă dorim înalte realizări, bunăstare, reușite vizibile în tratarea pacienților, bunătate și ecouri de raspuns la acțiunile Dumneavoastră, prosperare familiilor  sănătate - ceea ce dăruiți zilnic altora.

Cu profund respect și deosebită consideratie,
președintele raionului Fălești, Iraida BÎNZARI