i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

zf 18 Familia este spaţiul şi timpul care oferă calităţile, puterea şi liniştea atât de necesară pentru a avea o societate dezvoltată. Fiecare familie e deosebită în felul său, cu propriile bucurii şi dileme, aspiraţii şi cu o formulă aparte a fericirii. Menirea noastră este să oferim toate condiţiile necesare ca fiecare familie să-şi găsească cheia spre propria realizare şi fericire. Familia este primul cerc de motivaţie pentru fiecare.

 Aceasta înseamnă educaţie, calităţi şi suport în momentele dificile”. În acest context țin să menționez că celebrarea Zilei Internaționale a Familiei este încă un prilej pentru a decide, fiecare în parte, cum putem face familia mai puternică. Fericirea familiilor este indicatorul unei societăţi care se dezvoltă. 

 De aceea mulţumesc tuturor celor care au contribuit la creşterea şi educaţia unei societăţi sănătoase, inteligente, puternice, iubitoare, respectuoase şi cu aspiraţii de mare altitudine.  Vă urez familii împlinite cu copii şi părinţi sănătoşi, realizări frumoase, pace şi linişte sufletească tuturor. Totodată, să nu uităm că răspunderea şi solidaritatea față de familie, copii și părinți urmează a fi în continua creștere datorită evoluției problemelor și necesităților cu care ne confruntăm zi de zi.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești