Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

zf 18 Familia este spaţiul şi timpul care oferă calităţile, puterea şi liniştea atât de necesară pentru a avea o societate dezvoltată. Fiecare familie e deosebită în felul său, cu propriile bucurii şi dileme, aspiraţii şi cu o formulă aparte a fericirii. Menirea noastră este să oferim toate condiţiile necesare ca fiecare familie să-şi găsească cheia spre propria realizare şi fericire. Familia este primul cerc de motivaţie pentru fiecare.

 Aceasta înseamnă educaţie, calităţi şi suport în momentele dificile”. În acest context țin să menționez că celebrarea Zilei Internaționale a Familiei este încă un prilej pentru a decide, fiecare în parte, cum putem face familia mai puternică. Fericirea familiilor este indicatorul unei societăţi care se dezvoltă. 

 De aceea mulţumesc tuturor celor care au contribuit la creşterea şi educaţia unei societăţi sănătoase, inteligente, puternice, iubitoare, respectuoase şi cu aspiraţii de mare altitudine.  Vă urez familii împlinite cu copii şi părinţi sănătoşi, realizări frumoase, pace şi linişte sufletească tuturor. Totodată, să nu uităm că răspunderea şi solidaritatea față de familie, copii și părinți urmează a fi în continua creștere datorită evoluției problemelor și necesităților cu care ne confruntăm zi de zi.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești