Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ZS Tradițional, la 5 aprilie în republică este sărbătorită Ziua Salvatorului. Cu această ocazie, ținem să menționăm că salvatorii reprezintă acei profesioniști, mereu gata să lupte cu stihia apelor, să învingă nămeții, focul și să ofere speranță de viață în timpul calamităților naturale, catastrofelor și accidentelor.

 Activitatea lor este una din cele mai onorabile, implicînd expunerea conştientă în faţa riscurilor de zi cu zi în salvarea de vieţi omeneşti, ceea ce presupune pregătire, îndemânare, dar și vocație.

 Stimați colaboratori ai Serviciului protecției civile și Situații Excepționale! Vă apreciez și Vă sunt recunoscătoare pentru curajul, devotamentul și sacrificiul, de care dați dovadă în misiunile de salvare. Fie ca munca și jertfirea de sine, realizate în domeniul protecției civile și al situațiilor excepționale să Vă fie pe viitor drept călăuză în onorarea obligațiunilor de serviciu.

 Cu prilejul zilei profesionale, Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, prosperare, perseverență, să aveți parte în continuare de satisfacții și reușite în activitatea profesională, mult noroc și nenumărate bucurii alături de familie.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești