i binzariÎn calitatea mea de Președinte al raionului vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Fălești. Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu structura și activitatea consiliului raional și a subdiviziunilor subordonate acestuia, cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional , asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale și cooperările transfrontaliere.

Sperăm ca informația plasată pe site-ul nostru să contribuie la consolidarea relațiilor dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite precum și accesibilitatea lor.

Cu deosebită considerație

Iraida Bînzari , Președinte al raionului Fălești

   

Fluxul live a şedinţei Consiliul raional Făleşti

Şedinţa  începe la ora 10:00, 21 martie 2019

   

ZS Tradițional, la 5 aprilie în republică este sărbătorită Ziua Salvatorului. Cu această ocazie, ținem să menționăm că salvatorii reprezintă acei profesioniști, mereu gata să lupte cu stihia apelor, să învingă nămeții, focul și să ofere speranță de viață în timpul calamităților naturale, catastrofelor și accidentelor.

 Activitatea lor este una din cele mai onorabile, implicînd expunerea conştientă în faţa riscurilor de zi cu zi în salvarea de vieţi omeneşti, ceea ce presupune pregătire, îndemânare, dar și vocație.

 Stimați colaboratori ai Serviciului protecției civile și Situații Excepționale! Vă apreciez și Vă sunt recunoscătoare pentru curajul, devotamentul și sacrificiul, de care dați dovadă în misiunile de salvare. Fie ca munca și jertfirea de sine, realizate în domeniul protecției civile și al situațiilor excepționale să Vă fie pe viitor drept călăuză în onorarea obligațiunilor de serviciu.

 Cu prilejul zilei profesionale, Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, prosperare, perseverență, să aveți parte în continuare de satisfacții și reușite în activitatea profesională, mult noroc și nenumărate bucurii alături de familie.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești