Tipărire

 La 21 septembrie curent, primarii satelor și comunelor raionului au fost convocați într-o ședință de informare, pe mai multe subiecte ce țin de activitatea autorităților publice locale.

 Un interes deosebit a trezit informațiile prezentate de medicul – șef al Centrului de Sănătate Publică Fălești Dl Nicolae Talmaci și șeful Secției epidemiologice a bolilor transmisibile Dl Pavel Dobîndă privind situația epidemiologică prin tuberculoză și măsurile de profilaxie a maladiei date. În acest context Dna Eugenia Rău, consultant la ONG „Speranța Terei” a informat audiența privitor la implimentarea proiectului privind depistarea tuberculozei în rîndurile păturilor social-vulnerabile pe teritoriul raionului Fălești.

 În cadrul ședinței s-a examinat și chestiunea privind sarcinile de încorporare în serviciul militar în termen în perioada de toamnă a anului 2017, raportor Dl Lipsiuc Dmitri, șef al Secției Administrativ – Militare Fălești.

 Cu un mesaj referitor la desfășurarea în perioada 2-8 octombrie 2017 a Săptămînii Naționale a Voluntariatului 2017 „Hai în gașca Voluntarilor!” , eveniment de promovare a voluntariatului în Republica Moldova,  a venit Dna Viorica Harea, directorul Centrului de Creație și Agrement „Lora Găină”.

Galerie foto

Accesări: 1982