Tipărire

 Angajații sistemului educațional din raionul Fălești, la 6 octombrie curent au sărbătorit ziua profesională într-un mod deosebit. Departe de sălile de clasă, în sînul naturii a fost amenajată în stil rustic o scenă improvizată, o casă mare, nelipsite fiind și elementele tradiționale, lucrări de artizanat, cît și bucatele alese moldovenești.
 Mesaje de felicitare către cei prezenți au fost adresate de către dna Iraida Bînzari, președintele raionului, dna Silvia Matasî, șef al Direcției Generale Educație, dna Silvia Voloșciuc, președinte al Sindicatului de ramură. Cadrele didactice au fost decernate cu diplome de merit din partea Guvernului Republicii Moldova, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Consiliului raional Fălești, Direcției Generale Educație și Consiliului raional al Sindicatului de ramură.
 Totodată, în cadrul sărbătorii, de către președintele raionului, dna Iraida Bînzari au fost anunțate rezultatele concursului raional ”Cea mai bine pregătită instituție către noul an de studii”.

 Un cadou pentru invitați și oaspeți a fost evaluarea de excepție a Ansambului Etnofolcloric „Plăieșii”, care au creat o atmosferă de sărbătoare și voie bună, iar toți cei prezenți s-au prins în dans.

Galerie foto

Accesări: 1697