Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Astăzi,  06 iulie curent în cadrul primăriei comunei Ciolacu Nou  s-a desfășurat  aplicații tactice  la protecția civilă  cu membrii comisiei situații excepționale  din cadrul primăriei ,  punctul de dirijare și organele de conducere a Protecției Civile locale.

  Aplicațiile teoretice au  cuprins tematica privind măsurile de protecție civilă  a cetățenilor din comunitate în caz de situații excepționale  cutremur de pământ, infectarea cu substanțe radioactive  în urma exploziei la termocentrala  și în caz de viscol.

Activitatea s-a organizat în conformitate cu ordinul Președintelui Comisiei Situații Excepționale a raionului Fălești și a Planului de pregătire pentru Protecția Civilă al anului 2023.

  • IMG_0164
  • IMG_0220
  • IMG_0223

  Cu un cuvânt de salut pentru participanți și care este scopul aplicațiilor practice la protecția civilă a venit domnul Sergiu FÎNTÎNA, Președintele Comisiei Situații Excepționale a raionului Fălești, Președintele raionului, Domnul  Veaceslav FUSU, Vicepreședintele  raionului,  Doamna Ana BORDENIUC, Șef a secției Administrație Publică, Rudîc Fiodor, specialist, protecția civilă, Secția Administrație Publică.

  Au participat  Doamna Lilia HÎRBU, Primarul comunei Ciolacu Nou, specialiștii din cadrul primăriei și cetățeni din  comunitate.

  Scopul evenimentului a fost de a transmite  cetățenilor despre acordarea primului ajutor și despre măsurile de protecție a cetățenilor în  caz de  situațiile excepționale sus menționate.

  Mai multe fotografii