Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Recent  în sala de ședințe a Consiliului raional  a fost organizat un seminar raional privind dezvoltarea capacităților reprezentanților APL și societății civile în domeniul scrierii si implementării proiectelor,  al   doilea seminar din cele 3 preconizate.

  Instruirea a fost organizată de  Centrul pentru Cooperare Transfrontalieră, Integrare Europeană și Atragere a Investițiilor în cadrul proiectului "Cetățeni implicați - comunități dezvoltate - servicii de calitate", implementat de Consiliul raional Fălești,  primăria orașului Fălești, DPGCL, Consiliul raional al tinerilor și asociațiile obștești „CUTEZĂTORUL”, „Noi viitorul luminos”. 

  Beneficiarii instruirii au audiat rapoarte privind scopul și obiectivele specifice ale proiectului, analiza SMART a lor, elaborarea notei conceptuale și a cererii de finanțare, rezultatele, activitățile, produsele și impactul proiectelor, cadrul logic al proiectului și planul asigurării durabilității proiectelor.
  Au fost organizate și 2 exerciții practice pe grupe, unde participanții au formulat scopul, obiectivele și activitățile ideilor de proiect identificate în cadrul temei pe acasă, primite la primul seminar. Următorul si ultimul seminar va fi organizat in prima decada a lunii martie curent.

Galerie foto