Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 În cadrul Programului „Drumuri Bune pentru Moldova”, pentru raionul Fălești au fost alocate mijloace financiare pentru reparația drumurilor naționale, comunale și strazi în sumă totala de - 42,8 mln lei.
 Datorită propunerii Președintelui raionului Fălești, Doamnei Iraida Bînzari, în Programul „Drumuri Bune pentru Moldova” au fost prevăzute mijloace financiare pentru lucrări de reparație capitală a străzilor Ungheni și Vasile Alecsandri din localitatea Gara Fălești în sumă de 3 milioane lei. Cu mijloacele respective a fost asfaltate 1,2 km de drum local.
 La moment lucrările de reparație capitală a străzilor Ungheni și Vasile Alecsandri sunt sunt în proces de finalizare.
 La întîlnirile cu locuitorii de la Gara Fălești, care au avut loc pe șantierul de construcție a străzilor nominalizate, au fost apreciate eforturile depuse de Guvern, de conducerea raionului și de antreprenor care execută lucrările SA Drumuri Bălți în investițiile de infrastructură făcute în localitatea respectivă.
 De menționat că asemenea sume impunătoare pentru reabilitarea infrastructurii drumurilor în localitatea Gara Fălești nu au fost făcute în ultimii cel puțin 30 ani.

Galerie foto