Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În scopul asigurării calităţii managementului educaţional, la  17 decembrie  curent în sala de ședințe a Consiliului raional s-a desfășurat  ședința ordinară cu managerii instituțiilor de învățământ secundar general din raion. 

  Directorii au fost  informați cu privire la rezultatele înregistrate în Programul Internațional de Evaluare a Elevilor – PISA, cu privire la întreprinderea acțiunilor anticorupție în instituțiile de învățământ din raion, despre  Nomenclatorul tipurilor de documentație școlară și rapoarte în învățământul general  și cu referire  la rezultatele vizitelor de monitorizare în instituțiile de învățământ din raion desfășurate în semestrul I.

  Întrunirea a fost interactivă, managerii școlari și specialiștii Direcției Generale Educație au punctat mai multe aspecte legate de desfășurarea calitativă a procesului educațional.

  În același context s-a discutat și  despre cele mai importante activități manageriale care au ca scop îmbunătățirea activității manageriale  și  care urmează a fi desfășurate  în viitorul apropiat.

Galerie foto