Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  În tabăra de odihnă ”Olimp ” din satul Pînzăreni în al III-a schimb s-au odihnit 81 de copii. Turul III a dat startul cu piesa de teatru ,,Pâinea lui Inghe”, la care au jucat actorii teatrului ,,Vasile Alecsandri” din Bălți. Piesa a avut un conținut educativ și anume:

 - Pâinea este un lucru sacru.

 - Mama este o ființă sfântă ce trebuie respectată și iubită.

 - Ai grijă de acțiunile tale, căci tot ce faci ție-ți faci.

 - La 06 iulie copiii din tabăra ,,Olimp” au jucat șah împreună cu copiii din tabăra ,,Romantica”  din satul Călinești, alături de domnul Alexei Lungu – Casa de creație, or. Fălești. În final, premiul mare a fost luat de către Silviu Bacalau, din tabăra ,,OLIMP”. Toți șahiștii au fost remunerați cu diplome și dulciuri.

  În scopul promovări parteneriatelor, au fost prezenți reprezentanții Secției Situații Excepționale, având drept obiectiv familiarizarea copiilor cu regulile de siguranță și modul corect de reacționare în situații de criză sau pericol.

  Pe parcursul schimbului III, în tabără, au fost organizate un șir de activități, precum : ,,Volei cu baloane”, ,,Karaoke” ,,Brazii și veverițele”, ,,Zâmbim împreună”, ,,Cel mai, cel mai” ș.a. De asemenea, putem menționa frumoasele seri, care au fost destul de colorate, datorită luminițelor instalate special pentru ,,Discotecă”.

  Copiilor le-au plăcut foarte mult activitățile, starturile vesele, jocurile, cât și mâncarea, moderatorii, și nu în ultimul rând discoteca. Au fost copii, care s-au odihnit pentru prima dată la tabără și au rămas foarte satisfăcuți.

Galerie foto