Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Ultima duminică a lunii noiembrie, tradițional în Republica Moldova este marcată „Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”. La data de 30 noiembrie curent Consiliul Raional Fălești a organizat activitatea festivă de omagiere a celor care muncesc zi de zi în domeniul agroindustrial. Evenimentul a fost celebrat în prezența conducerii raionului și cu participarea producătorilor agricoli.

  Cu un mesaj de felicitare și urări de bine în activitatea pe care o desfășoară agricultorii au venit, Dnul Fîntîna Sergiu Președintele raionului Fălești, Dnul Fusu Veaceslav Vicepreședinte al Raionului Fălești, Dnul Ion Buzinschi Șef adjunct Oficiul Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat și Dnul Severin Alexandru Primarul orașului Fălești.

  În cadrul evenimentului Șeful interimar al Secției Agricultură și Alimentație succint a prezentat rezultatele obținute la recoltarea principalelor culturi agricole și datele cu privire la suprafețele însămânțate pentru roada anului 2024, menționând că raionul Fălești a fost clasat pe locul III pe țară la productivitatea grâului de toamnă și totodată ia felicitat cu ocazia zilei profesionale pentru încrederea, curajul, speranța și optimismul de care dau dovadă și le-a urat să atingă scopurile stabilite, să depășească problemele și impedimentele apărute.

  • IMG_5460
  • IMG_5465
  • IMG_5470

  Pentru muncă asiduă, rezultate deosebite, spirit gospodăresc manifestat în domeniul agroindustrial și cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare” au fost oferite 31 diplome de onoare lucrătorilor din agricultură din diferite sectoare ale domeniului agroindustrial.

  În semn de recunoștință pentru aportul adus societății, munca plină de responsabilitate în sectorul agrar, devotament și dăruire de sine și cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”, au fost decernați cu diplome de recunoștință și un premiu bănesc în valoare de 1000 lei, 10 veterani în muncă din sectorul agrar.

  În cadrul evenimentului a evoluat orchestra de muzică populară ,,Rapsozii Făleșteni”, dirijor Vicol Ion, împreună cu soliștii Ciubotaru Constantin, Patraș Alexandra și Onoico Grigore.

  Mai multe fotografii