Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați SALVATORI,  întreg efectiv al Secției Situații Excepționale Fălești,
angajați civili ai Posturilor de Pompieri și Salvatori din raionul Fălești!

ziua salvatorului 2  Anual, la data de 5 aprilie, în Republica Moldova sărbătorim Ziua vitejiei, a curajului și a devotamentului, îmbinate toate în nobila meserie de SALVATOR.

  Dumneavoastră stimați SALVATORI, sunteți cei ce rămâneți să luptați cu situațiile de risc, situațiile excepționale, incendiile, catastrofele și alte calamități. Misiunea Dumneavoastră nu este deloc ușoară, activitatea fiind supusă unor mari riscuri, dar totuși, reușiți să protejați și să salvați cetățenii, intervenind acolo unde este cel mai greu. Sunteți cei care ați salvat zeci de vieți omenești, iar sacrificiul Dumneavoastră a fost demonstrat în toate intervențiile de succes la care ați luat parte.

ziua salvatorului 1  Fie ca munca și jertfirea de sine pe care o manifestați zi de zi, să vă fie și în continuare drept călăuză în onorarea obligațiunilor de serviciu.  

  Îmi exprim sincerele sentimente de înaltă apreciere pentru adevăratele exemple de vitejie, dorindu-Vă sincere felicitări pentru activitatea desfășurată. Doresc tuturor salvatorilor și familiilor acestora să se afle mereu sub paza Bunului Dumnezeu. Credința să vă însoțească pretutindeni, iar împlinirea s-o întâlniți la fiecare pas. În continuare să aveți multă dârzenie ca să puteți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare – pentru realizarea visurilor. Să aveți parte de sănătate, reușite în activitatea profesională, precum și de bucurii alături de familiile Dumneavoastră

  Cu înaltă considerație,
  Vadim ROȘCA, Președintele raionului Fălești