Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați cetățeni, dragi făleșteni !

  În preajma acestui moment magic al trecerii dintre ani, Vă adresez cele mai sincere urări de bine în numele administrației publice locale!

  Anul Nou ne întâmpină cu un nou început plin de speranță și realizări, iar în această perioadă de sărbătoare, cuvintele devin podoabe ale gândurilor noastre.

  Fie ca noul an să vă aducă fericire în fiecare casă, să vă înconjoare cu belșug și să vă ofere prilejul de a vă bucura de tradițiile noastre dragi. Să ne reamintim cu drag de valorile care ne leagă, iar fiecare tradiție să ne amintească de bogăția spirituală a locului nostru.

  În perioadă de sărbătoare, vă încurajez să vă bucurați de prezența celor dragi, să împărtășiți momente de bucurie și să consolidați legăturile dintre generații. Fie ca atmosfera călduroasă a casei voastre să se reflecte în întreaga comunitate!

  Sănătatea este comoara cea mai de preț, așa că vă doresc ca fiecare răsărit de soare din noul an să vă aducă energie și vitalitate, iar fiecare pas să fie călăuzit de binecuvântările sănătății.

  Cu încredere și optimism, vă invit să privim în viitor cu speranță și încredere în potențialul nostru de a face din acest raion un loc și mai frumos, și mai prosper. Savurați clipa, pătrundeți-vă de frumusețea momentelor feerice !mesaje de anul nou

Un an nou plin de reușite vă urez, dragi cetățeni!

  Cu profund respect,
  Vadim ROȘCA,  președintele raionului Fălești