Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați polițiști și veterani!

  Cu prilejul sărbătorii profesionale, care o marcăm la sfârșitul lunii decembrie, Vă transmit tuturor sincere și cordiale felicitări, însoțite de urări de sănătate, împliniri personale și succese în muncă.

  Ziua Poliției este un bun prilej pentru a face o retrospectivă a realizărilor, dar și un pas pentru afirmare ca un serviciu aflat prioritar în slujba societății și al cetățeanului .

  Sunteți mereu la datorie,  depuneți eforturi consistente pentru a reacționa la diferite situații, la apelul celor care au nevoie de ajutor, îndeplinindu-Vă astfel misiunea de a apăra drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei.

  Mizăm, și în continuare pe nivelul înalt de organizare și de responsabilizare, de care ați dat dovadă mereu, pe atitudinea conștiincioasă față de atribuțiile de serviciu, pe înaltul simț al datoriei, pe curajul, bărbăția și spiritul de sacrificiu  în momentele cruciale pentru independența și integritatea Republicii Moldova.

  Vă doresc , în atribuțiile de serviciu maximă responsabilitate și corectitudine, în conformitate cu  angajamentele pe care vi le-ați asumat prin Jurământ, atunci când ați îmbrățișat nobila profesie de polițist.

  Bunăstare și izbândă în activitate, noi realizări întru prosperarea Republicii Moldova!

  Cu respect,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești