Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare!

 

Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare marchează sfârșitul anului agricol, sărbătoare deosebit de semnificativă, destinată meseriei Dumneavoastră, care este marcată nu întâmplător în ultima duminică a lui brumar. 

La fel ca și toamna, sunteți cei care până târziu, ne aduceți roade, meritând deplina noastră admirație pentru înnăscutul har gospodăresc de care dați dovadă.

Cu deosebitul prilej îmi exprim admirația față de agricultorii din raionul nostru, devotați gliei   care prin munca asiduă depusă zi de zi, ne aduc pe masă rodul muncii lor – pâinea, atât de prețioasă și necesară pentru fiecare. 

În pofida tuturor impedimentelor la care este supus sectorul agrar, agricultorii au demonstrat că, pot depăși orice obstacol pentru a aduce dezvoltarea  durabilă a domeniului agrar. Este imperioasă aprecierea aportului adus la succesul comun și de către lucrătorii din sectorul zootehnic prin sporirea volumului de producție animalieră și avicolă și recunoașterea importanței muncii prestatorilor, care au contribuit ca recoltele să devină un bun arsenal de produse agroalimentare.

Exprim  profundă mulțumire și recunoștință pentru munca plină de responsabilitate, abnegație și dăruire de sine depusă la creșterea și recoltarea  roadelor bogate.

Vă doresc multă sănătate, bunăstare, noi și îmbucurătoare succese, împliniri pe potriva aspirațiilor și doleanțelor,  lumină și căldură în căminele familiale.

Rămâneți și în continuare, mândria raionului nostru prin demnitatea Dumneavoastră.

Să avem ploi la timp și recunoștința cuvenită vredniciei pe care o manifestați.

Cu profund respect,

Sergiu FÎNTÎNA,  Președintele raionului Fălești