Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

STIMAȚI PROFESORI!

  Vă aducem cele mai sincere si frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate cu ocazia sărbătorii profesionale. Vă transmitem cuvinte de mulțumire pentru munca imensă pe care o depuneți pentru educarea și instruirea tinerelor generații.

  Ziua profesională a lucrătorului din învățământ reprezintă pentru întreaga societate un  simbol semnificativ al conștientizării, înțelegerii și aprecierii contribuției vitale, pe care o au cadrele didactice pentru educație și dezvoltarea națiunii.

  Activitatea Domniilor voastre impune ideea, că Educația, ca instrument al Adevărului, devine cea mai importantă filă în natura umană a Țării.

  Fără nici o ezitare conștientizăm astăzi cu plenară certitudine și mândrie, că  Dumneavoastră sunteți cei, care  imprimați rafinament și realism învățământului, amplitudini spre formarea unor discipoli competenți în ale vieții și existenței.

  Vă adresez sincere felicitări, însoțite cu expresii de gratitudine, recunoștință și înaltă apreciere a nobilei Dumneavoastră activități desfășurate pe tărâmul educațional.

  Vă dorim, scumpi  pedagogi, multă sănătate și energie, viață plină de satisfacția împlinirilor profesionale.

  Cu respect,

  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului