Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației

  A treia duminică a lunii septembrie, este consemnată anual sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu.

  Cu siguranță protecția socială este una dintre cele mai nobile meserii, asistentul social intervenind  mereu la schimbările economice și sociale care afectează persoanele vulnerabile și comunitățile cu resurse financiare limitate.

  Totodată înțelegem destul de bine că domeniul în care activați nu prea are parte de răgaz în privința celor obținute, pentru că oricât nu s-ar întreprinde, mereu  urmează de soluționat problemele oamenilor aflați în situații de risc.

 Cunoaștem  că domeniul în care activați este unul dificil și constatăm , că datorită perseverenței, străduinței și abnegației Dumneavoastră, așteptările  cetățenilor din raion de  a fi protejați sunt, în temei, respectate și îndreptățite.

  În pofida tuturor greutăților, cu care vă confruntați în activitatea Dumneavoastră, cu deosebită răbdare, dedicație, pricepere si competență,  sunteți cei, care ștergeți lacrima unui bătrân uitat, cei, care mângâiați creștetul unui copil nefericit, cei, care adăpostiți un trecător necăji, cei, care veniți cu un sfat către o mamă disperată.

  Cu prilejul  sărbătorii  profesionale, îmi exprim  profund recunoștința și Vă adresez sincere felicitări, însoțite cu alese cuvinte și urări de sănătate, voie bună și realizări frumoase în activitatea cotidiană,  unde trasați scopuri bine determinate spre binele oamenilor raionului și al tarii, promovând  uneori și voluntariatul cu activități de caritate și toleranță pentru cei mai triști ca noi.                                     

  Cu alese considerațiuni,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești