Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Dragi angajați ai domeniului financiar!

  La 15 august in Republica Moldova, tradițional, se sărbătorește Ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Președintelui Republicii Moldova nr. 216 din 12 iulie 1995. Deoarece activitatea noastră este influenţată şi de activitatea celor din domeniul finanţelor, venim cu profundă recunoştinţă pentru toţi cei care muncesc în domeniul financiar al raionului și al ţării.

  Datorită profesionalismului angajaților noștri, banii publici sunt calculați minuțios și sunt orientați spre acoperirea necesităților stringente ale raionului nostru.

  Apreciez înalt aportul fiecărui coleg din cadrul Consiliului raional  și a Direcției Generale Finanțe și Economie pentru gestionarea corectă, eficientă și responsabilă a banilor publici.

zf 2023 1  Aportul Dumneavoastră joacă un rol important în dezvoltarea și consolidarea economiei  raionului, iar responsabilitatea dumneavoastră asigură buna activitate a instituțiilor de stat, cât și a celor private - ceea ce face ca să aducă siguranță în ziua de mâine pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova.

 Vă doresc multă sănătate, bunăstare și noi performanțe în plan profesional și personal. Vă mulțumim pentru implicarea și dezvoltarea continuă a sectorului economic financiar!

  Vă dorim prosperitate, chibzuinţă, responsabilitate şi realizarea celor mai îndrăzneţe visuri..

Cu profund respect,
Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești