Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

   Instituită de Guvernul Republicii Moldova în  anul 2012, prin decizia Adunării Generale a Organizațiilor Națiunilor Unite,  ziua de 23 iunie a fost declarată sărbătoarea profesională - Ziua funcționarului public, în scopul aprecierii importanței și rolului funcționarilor publici în societate.

  Prin această  sărbătoare confirmăm  rolului funcționarului public în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcționarii săi, în devotamentul și  responsabilitatea civică de care dau dovadă.  Dezvoltarea și bunăstarea statului nostru depinde de profesionalismul Dumneavoastră, corectitudinea și efortul manifestat în întreaga muncă nobilă a funcționarului public. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor  din raion , iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare, prin creionarea unei imagini pozitive și funcționale a autorităților și instituțiilor publice unde activați.buchet ros  

  Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova, iar munca dumneavoastră să fie recunoscută și apreciată la justa valoare. Să păstrați  sănătatea, perseverența, integritatea și să vă bucurați de succesele profesionale în îndeplinirea misiunii Dumneavoastră!  

 La mulți Ani!

 

  Cu  înaltă considerație,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești