Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați și onorați medici de Familie !

  De ziua Internațională a Medicului de Familie, sărbătorim pe acei medici care sunt mereu aproape de familiile noastre, cu profesionalism, răbdare și înțelegere, pe specialiștii care formează plasa de siguranță ce stă la baza asistenței medicale.

  Medicul de familie – este persoana spre care ne îndreptăm ori de câte ori avem nevoie de sprijin, el este primul pas, prima legătură dintre noi și sistemul medical și, de aceea, este important să ne asiste cu profesionalism și implicare ori de câte ori îl vizităm, dar și ca noi să colaborăm constant și să-i oferim informațiile de care are nevoie pentru a-și face bine meseria.

   Rolul medicului de familie este foarte important pentru societate, deoarece ajută la menținerea unui stil de viață sănătos, analizează progresele înregistrate de medicina de familie, te ține la curent cu cele mai noi investigații medicale ce îți salvează viața. Medicul de familie cunoaște întreaga familie și Vă învață cum să preveniți, să fiți sănătoși alături de familiile Dumneavoastră.
  Vă urez mult succes tuturor medicilor de familie din raion, mulțumindu-le pentru angajamentul de care dau dovadă în a fi medic de familie minunat, implicarea activă în monitorizarea pacienților.trandafiri albi
  Vă doresc sănătate, optimism, succese personale și profesionale. Suntem recunoscători pentru munca importantă pe care o faceți zi de zi, prin prestarea serviciilor medicale tuturor cetățenilor care au încredere în Dumneavoastră.
  Vă încurajez să păstrați devotament profesiei, perseverență și abordare în acordarea serviciilor medicale de calitate.

Medicul are obligația de a vindeca uneori, 
de a trata deseori și de a alina de fiecare data.

Cu înaltă considerație,
Veaceslav TAMBUR, Vicepreședintele raionului Fălești