Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați silvicultori!

  Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, „Ziua lucrătorului din Silvicultură” pe care o marcați anual în a 3-a sâmbătă a lunii septembrie, Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări, urări de bine şi prosperitate.

  Sărbătoarea dumneavoastră profesională ne oferă o prielnică și plăcută ocazie de a vă adresa un sublim omagiu, însoțit de sincere urări de bine, profundă recunoștință pentru munca plină de dăruire și abnegație pe care zilnic o depuneți întru protejarea și dezvoltarea fondului forestier. Prin eforturi fizice și investiții sufletești, gestionare corectă  și prudentă a acestui patrimoniu reușiți să asigurați crearea unei ambianțe de stabilitate ecologică și echilibru al factorilor de mediu, în care omul să poată conviețui  într-o bună armonie cu natura.

  Am ferma convingere că şi pe viitor, cu dragoste şi stimă faţă de acest patrimoniu naţional, veţi asigura o dezvoltare coerentă şi durabilă a sectorului forestier, precum şi o îmbunătăţire a imaginii silvicultorului în societate.

  Vă doresc mult curaj şi inspiraţie în realizarea obiectivelor trasate, a lucrurilor bune şi frumoase, înţelepciune şi gânduri pozitive, siguranţă în ziua de mâine, bunăstare şi multă sănătate familiilor Dumneavoastră.

  Cu respect, președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntîna