Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

ylm  Tradițional, în ultima zi a lunii lui gustar, celebrăm una dintre cele mai importante elemente definitorii ale identităţii noastre naţionale – „Limba Noastră”, care reprezintă gloria neamului, valoarea şi bogăţia tradiţiilor care ne unesc într-o mare comunitate spirituală pe toţi cei care o vorbim, indiferent de locul unde trăim. 

  Sărbătoarea „Limba noastră” celebrată la 31 august, este un frumos prilej să cinstim limba pe care o vorbim, pentru că este tezaurul cel mai de preţ pe care-l moştenesc copiii de la părinţi şi care merită să fie păstrat de generaţiile ce-l primesc.

  Este o zi în care ne sărbătorim moștenirea și valorile comune, când putem afirma cu mândrie că limba pe care o vorbim este piatra de temelie a identității noastre naționale.

  Menirea limbii pe care o vorbim este să creăm un spațiu comun de gândire, opinii, speranțe și realizări.

  Stimați locuitori ai raionului Fălești!

  În această zi frumoasă de sărbătoare, vă îndemn să continuați promovarea identităţii lingvistice prin vorbă şi cultură. Vă doresc tuturor multă perseverenţă, curaj şi echilibru în tot ceea ce faceți şi vorbiți. Să aveți parte de sănătate, bunăstare și realizarea tuturor aspirațiilor.

Cu stimă
Sergiu Fîntîna
Președintele raionului Fălești