Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din domeniul construcții

const 2022Tradiţional în a doua duminică din luna august se celebrează ziua profesională a lucrătorului din domeniul construcțiilor.

Constructorii împreună cu arhitecţii, proiectanţii, designerii, lucrătorii din industria materialelor de construcţii sunteți oamenii care lucrați în căldură şi frig, ploaie şi vânt. Totodată sunteți și cei care cel mai des sunteți criticați pentru munca efectuată. În același timp, dumneavoastră reușiți să aduceți bucurii celor cărora le construiți case de locuit, apartamente, clădiri pentru activitatea de producţie şi acordarea de diverse servicii sau alte edificii importante. Constructorii poartă o responsabilitate enormă pentru realizarea obiectelor și aproape întotdeauna sunteți la înălțimea așteptărilor celor care au comandat construcția.

Grație muncii dumneavoastră asidue, realizate cu multă dedicație și profesionalism, astăzi în localitățile noastre se construiesc tot mai multe obiecte de infrastructură performante menite să servească necesităților locuitorilor, schimbând aspectul arhitectural al satelor și orașelor republicii.

Sărbătoarea profesională a lucrătorilor din construcții oferă posibilitatea de a reflecta asupra importanței sectorului construcțiilor și contribuția acestuia la asigurarea bunăstării cetățenilor și prosperarea țării.

Cu o deosebită  satisfacție, Vă adresez mesaj de felicitare, însoțit de sincere urări de sănătate, inspirație și forță pentru proiecte noi și interesante, valoroase și durabile. Vă dorim să aveți realizări profesionale în viitor, recunoştinţă de la cei cărora le îmbunătăţiți condiţiile de viaţă.

Cu deosebit respect, 

Sergiu Fîntîna

Președintele raionului Fălești