Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Mult stimaţi lucrători medicali şi farmacişti!

zmf 1  Tradiţional, în a treia duminică a lunii iunie celebrăm sărbătoarea  Dumneavoastră - eveniment de omagiu adus eroilor îmbrăcat în halate albe, albul imaculat al credinţei şi speranţei, lucrători medicali care stau cu devotament şi vigilență la straja sănătăţii cetățenilor.

  Cu acest frumos prilej,  exprim înaltă gratitudine pentru curajul admirabil și decizia asumată de a  veghea sănătatea noastră, cât și a celor ce Vă așteaptă acasă-suflete pereche, copii, părinți și prieteni.

  În acest context, cu o deosebită considerație, Vă aducem sincere mulțumiri pentru  munca perseverentă, plină de abnegație și responsabilitate, în ciuda  perioadei generate de  COVID-19, ați știut să Vă mobilizați și să luptați cot la cot, uneori până la epuizare, pentru a salva vieți.

  Fiecare zi însemnând o nouă provocare, care, din păcate, pentru unii dintre noi a fost fatală. Să ne amintim și să pomenim chipurile pline de blândețe ale colegilor ce au luptat cu prețul propriei vieți, pentru a salva alte vieți.

zmf 2  Această sărbătoare vine să ne reamintească de scopul nobil al activității Dumneavoastră în calitate de „îngeri păzitori” ai sănătății pacienților, uneori invizibili, dar de neînlocuit, ce insuflă încredere, speranță și ne ajută să învățăm să valorificăm cea mai de preț comoară-SĂNĂTATEA.

  Noi, făleştenii , ne mândrim,  cu actualul potenţial medical şi farmaceutic al raionului care îşi onorează atribuţiile de serviciu cu pasiune şi demnitate, responsabilitate şi măiestrie profesională!.

  Cel mai important în viață este să putem fi utili și să putem ajuta pe cei ce ne înconjoară, iar cu acest prilej VĂ MULȚUMIM

 

  Cu profund respect şi deosebită consideraţie,

Sergiu FÎNTÎNA
Preşedintele raionului Făleşti