Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

bookroses  În acest frumos mijloc de primăvară, vin cu cele mai frumoase urări de sănătate, prosperitate, bucurii şi realizări frumoase pentru toţi acei ce au ales să fie promotori  ai culturii şi ai frumosului, ai inteligenţei şi ai  adevărului, căci, cine dacă nu bibliotecarii deschid uşa spre  labirintul cunoaşterii, aprind lumina în întunericul ignoranţei.

  Stimați bibliotecari! Sărbătoarea Dumneavoastră profesională, marcată pe 23 aprilie, este o oportunitate pentru societate de a aprecia la justa valoare importanța lecturii, artei, culturii şi a bibliotecii în societate, cît și a rolului cărții ca temelie a educației, comunicării și vieții sociale.

  Apreciem în mod deosebit contribuţia excepţională pe care Dumneavoastră o aduceți la creşterea şi educaţia noilor generaţii în spiritul valorilor noastre autentice, al adevărului şi al libertăţii.

  Prin intermediul D-stra putem explora lumea cartilor. Dumneavoastră reprezentați ghidul care ne faciliteaza pașii spre drumul nenumaratelor și incontestabililor opere nemuritoare.

  La multi ani, dragi ocrotitori ai cărții, cei care ne îndrumă spre lumea cunoștințelor!

  Cu stimă,
  Sergiu Fîntîna
  Președintele raionului Fălești