Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați primari, consilieri și lucrători din administrația publică locală!

ms zal 2022  La 1 februarie 2022, deja al 10 - lea  an consecutiv, marcăm Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, instituită la inițiativa reprezentanților autorităților publice locale întru recunoașterea importanței și valorii activității autorităților administrației publice locale, în asigurarea autonomiei locale în procesul edificării unui stat democrat și aprecierea rolului deosebit al reprezentanților autorităților publice în soluționarea problemelor cetățenilor și evoluția social-economică și culturală a comunităților.

  Ziua în care sărbătorim autonomia locală și, în special, pe lucrătorii din administrația publică locală îmi oferă plăcutul prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări și a Vă exprima profundă recunoștință pentru contribuția Dumneavoastră la bunăstarea oamenilor și la prosperarea comunităților.

  Problemele cu care Vă confruntați zilnic, provocările cărora trebuie să le faceți față sunt multiple și vizează toate domeniile vieții, dar datorită profesionalismului, perseverenței și dedicației față de problemele cetățenilor, aveți deplina capacitate de a depăși greutățile, prin dragostea pe care o purtați pământului, tradițiilor și oamenilor locului.
  Sunt ferm convins, că aceste înalte calităţi profesionale, care vă caracterizează, atitu­dinea receptivă şi grijulie faţă de oameni vă vor domina activitatea şi în continuare.

  Vă exprim cele mai sincere cuvinte de mulţumire şi profundă recunoştinţă pentru susţinere şi conlucrare întru binele locui­torilor raionului, dorindu-vă tuturor multă sănătate, prosperitate, încredere în forţele proprii, împliniri personale pe potriva aspiraţiilor, avantajoase realizări în activitatea de consolidare a autonomiei locale.

  Vă dorim putere de muncă, idei inovatoare și multe proiecte realizate, iar  pacea, fericirea și belșugul să domnească în fiecare  familie.

Cu deosebită considerație,

Sergiu FÎNTÎNA
Președintele raionului Fălești