Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați procurori , colaboratori ai procuraturii raionului !

  Este un prilej deosebit de a Vă exprima cele mai respectuoase, călduroase felicitări şi sincere urări de bine cu ocazia sărbătorii Dumneavoastre profesionale, pe care tradiţional o consemnăm la data de  29 ianuarie.

  Îmi exprim tot respectul și gratitudinea pentru profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă pe care o desfășurați, ca garanți ai supremației legii și protecției drepturilor și libertăților oamenilor.

  De eficiența activității dumneavoastră depinde atât siguranța societății cât și încrederea poporului, pentru că felul în care vă îndepliniți datoria echivalează cu garanția unei vieți liniștite, dar și cu imaginea destoinică atât a profesiei cât și a Republicii Moldova ca Stat de Drept.

  Dumneavoastră sunteți promotorii  dreptății, așa cum dreptatea este cel mai de preț lucru al unei societăți fără de care aceasta nu poate exista.

  Suntem cu speranța că și în continuare veți da dovadă de integritate și calități profesionale deosebite, și ve-ți face față tuturor provocărilor, sporind credibilitatea și respectul societății.

  Fie ca aprecierile pentru contribuția Dumneavoastră întru triumful dreptății  să Vă aducă multă satisfacție, perseverență  în exercitarea nobilei profesii!

  Vă dorim sănătate și realizări frumoase pe plan personal și profesional!