Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu.

  Activitatea profesională pe care o desfășurați nu este deloc ușoară, datorită rolului pe care îl aveți pentru societate prin asistarea și sprijinirea celor mai defavorizate categorii de populație.

  În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere celor care necesită susținere. Dumneavoastră sunteți cei care în fiecare zi sunteți cu gândul la nevoile celor din jur. Prin străduință și abnegație Vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate și copiilor, fiind răsplătiți, de multe ori, doar cu un zâmbet.

  Vă adresez alese cuvinte de respect, recunoștință și admirație pentru devotament în activitatea pe care o realizați. Vă urez sănătate și noi performanțe în tot ceea ce faceți pentru binele comunității. Să fiți înconjurați întotdeauna de dragostea apropiaților, respectul, fidelitatea colegilor și recunoștința oamenilor.

  Cu deosebită considerație,
  Sergiu FÎNTÎNA
  Președintele raionului Fălești