Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

  Potrivit unei frumoase tradiții, stabilite de-a  lungul deceniilor, anual la început de septembrie clopoțelul vestește începutul unui nou an de studii. Acesta este un simbol al începutului de drum, al formării spirituale.

  Succese și  realizări frumoase vouă, dragi elevi,  care astăzi,  cu bucurie, emoție și speranță,  pășiți din nou pragul școlii, revenind  în clase, în miraculoasa lume a cunoștințelor.  Fie ca anul de studii 2021-2022 să fie un an al bucuriei de a învăța și al visurilor împlinite.

Stimați profesori, Vă mulțumesc că rămâneți în continuare altare ale sacrificiului spiritual și modele de competență profesională prin care creșteți viitorul țării.  Dumneavoastră sunteți cei ce asigurați unitatea dintre prezent și viitor. Cu prilejul începutului noului an de studii, Vă urez sincere felicitări, urări de sănătate și prosperitate, succese remarcabile în activitatea profesională!

  Tuturor celor implicaţi în sistemul educaţional al ţării, Vă doresc putere de muncă, un an şcolar cu multe împliniri şi un simţ de responsabilitate pe măsura cerinţelor actuale.

  Mult succes în noul an școlar !

  Sergiu Fîntîna
  Președintele raionului Fălești