Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din domeniul construcțiilor!

  Cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din construcții, marcată tradițional în a doua duminică a lunii august, aducem sincere și frumoase urări constructorilor, mulțumindu-vă pentru tot ceea ce faceți zi de zi participând la îmbunătățirea condițiilor de trai și la schimbarea aspectului arhitectural al satelor și orașelor republicii.   

  Dumneavoastră sunteți cei care reușiţi  să înălţaţi noi şi frumoase edificii, să renovaţi şi să daţi un aspect modern celor construite în trecut, contribuind astfel la crearea unei plăcute şi atractive imagini a localităţilor din raion şi unor condiţii confortabile de muncă pentru cetăţeni.

  Odată cu dezvoltarea tehnologiilor noi, activitatea celor din domeniul construcțiilor este mai efectivă, dar cu toate acestea munca lor rămâne în continuare una dintre cele mai intensive.

  Deși anevoios, domeniul în care activați se află într-o permanentă dezvoltare și modernizare, important este ca realizările frumoase să aibă un vector permanent al ascensiunii către cele mai bune practici în domeniu.

  Să aveți inspirație și forță pentru proiecte interesante, valoroase și cât mai multe realizări profesionale pe viitor.

Cu profund respect
Sergiu FÎNTÎNA,
Preşedintele raionului Făleşti