Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi procurori , colaboratori ai procuraturii!

Vă adresez sincere felicitări, însoțite de alese urări de sănătate și de mult succes cu prilejul sărbătorii Dumneavoastră profesionale, pe care tradiţional o consemnăm  la data 29 ianuarie. 

E un prilej deosebit de a Vă exprima recunoştinţa pentru munca și devotamentul de care daţi dovadă şi pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei Dumneavoastră.

Instituția Procuraturii constituie unul dintre pilonii statalității țării noastre, întrucât anume lucrătorilor Procuraturii le revine responsabilul rol de a sta la straja ordinii de drept și de a contribui la înfăptuirea justiției. 

Fiecare Procuror ar trebui să se raporteze la acest sistem ca la o valoare fundamentală și o garanție a statului de drept, iar sarcinile pe care le aveți nu sunt deloc ușoare și necesită profesionalism înalt, curaj și un puternic simț al datoriei.

ms zprocÎmi exprim gratitudinea pentru  profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă pe care o desfășurați. Într-o societate democratică, Dumneavoastră aveți un rol primordial, de a consolida statul de drept, de a asigura supremaţia legii și protecţia drepturilor şi libertăţilor oamenilor. 

În acest context am ferma convingere, că şi în continuare nu veţi tolera fărădelegea, incompetenţa sau incapacitate, prin consacrare plenară misiunii încredinţate veţi asigura triumful Legii, drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor.

Vă doresc multă sănătate, prosperitate, împliniri personale şi succese în îndeplinirea responsabilităţilor conferite prin Lege, linişte şi căldură în căminele familiale, iar activitatea pe care o desfăşuraţi, să fie necontenit susţinută şi după merit apreciată de societate.


Cu aleasă considerațiune,

Sergiu FÎNTÎNA

Preşedintele raionului Făleşti