Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi lucrători din agricultură şi industria prelucrătoare!

La finele anului agricol, marcăm această  frumoasă sărbătoare profesională, ziua lucrătorului  din agricultură şi industria prelucrătoare, zi cînd ne permitem pentru o  clipă să uităm de grijile pămîntului, să ne împărtăşim opiniile despre realizările şi eşecurile întîlnite pe parcursul unui an de străduinţe, să trasăm nişte prognoze şi planuri pe viitor.

Sectorul agroalimentar a fost şi va rămîne vectorul dominant al economiei naţionale, care determină în mare măsură bunăstarea populaţiei noastre.

Graţie eforturilor depuse de Dumneavoastră, în condiţiile unui an secetos cu temperaturi înalte cum au fost cele din anul curent, producătorii agricoli au izbutit să majoreze substanţial producţia de grîu, porumb, floarea soarelui, soie, poamă şi alte culturi ce asigură securitatea alimentară a populaţiei din teritoriu.

Succesele obţinute sunt rodul muncii Dumneavoastră, străduinţele de zi cu zi de a înfrunta dificultăţile şi problemele ce ţin de o activitate eficientă în sectorul ce activaţi.

Conştientizăm cu toţii , că în procesul tehnologic de producere a bunurilor agricole întilniți impedimente şi mai multe situaţii tensionate, la care este supus periodic sectorul agrar, dar acţiunile promte, suportul reciproc şi eforturile noastre conjugate au demonstrat, că în comun putem depăşi orice bariere şi incovenienţe.      

Conştientizăm, că agricultura modernă şi durabilă, de care avem nevoie astăzi constituie una din priorităţile  raionului și a statului, de la care solicităm acţiuni promte şi politici echilibrate în consolidarea segmentului agroalimentar, armonizarea tuturor factorilor pentru o dezvoltare economică stabilă. 

Exprim profund respect şi gratitudine pentru munca Dumneavoastră asiduă, sincere şi cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din agriculturaă şi industria prelucrătoare" .

Vă mulţumesc pentru munca pe care o desfăşuraţi cu devotament şi perseverenţă, să vă doresc tuturor pace în suflet şi în familiile Dumneavoastă, împliniri şi optimism. 

Rămînem cu speranţa că prin efort şi abnegaţie, vom avea ani rodnici cu belşug şi prosperitate.

Cu înaltă considerație,

Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești