Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației!

  În fiecare an, în a treia duminică a lunii septembrie  celebrăm „Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației”.

 Vă adresez sincere felicitări, cu urări de sănătate, dorindu-vă multe și frumoase realizări în consolidarea și dezvoltarea domeniului protecţiei sociale.

  Sărbătoarea  profesională este un bun prilej să Vă bucurați de aprecierea şi recunoștința întregii societăți pentru eforturile pe care le depuneți zilnic, adesea în condiții dificile, pentru a oferi oamenilor șansa la o viață mai bună.

  Fiecare  lucrător social este o sarcină deosebit de responsabilă, necesară și actuală, este actorul de bază prin intermediul căruia fiecare cetățean trebuie să resimtă efectele politicilor și programelor sociale ale statului, a căror implementare urmează să asigure creșterea standardului de viață și protecția populației în fața provocărilor timpului și a altor situații de risc.

  Dumneavoastră sunteți cei care redați  speranța și credința oamenilor atunci când se află în dificultate, Dumneavoastră sunteți cei care le stați alături în clipele grele ale vieții lor și veniți în ajutorul celor care au nevoie cel mai mult, Dumneavoastră sunteți cei care vedeți zâmbetele recunoștinței și trăiți bucuria că ați contribuit la asta.

  Nici o altă profesie nu cere un asemenea umanism nelimitat, compasiune, răbdare și credință în oameni, ca munca unui asistent social,este o muncă bazată pe vocație. Pornind de la rolul Dumneavoastră de a facilita accesul cetățenilor  la resurse, drepturi și servicii sociale,  munca pe care o faceți zi de zi cere răbdare, cumsecădenie, omenie,  dragoste şi devotament.

 Oameni  constituie cea mai mare valoare şi bogăție a  statului, iar protecția socială a populației este o condiție prioritară pentru dezvoltarea umană și sporirea calității vieții cetățenilor săi.

  Vă adresez urări de  sănătate, prosperitate, răbdare, putere de muncă şi mult spor în realizarea lucrurilor bune.

   Cu înaltă considerație,
   Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești