Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

În virtutea trecerii ireversibile a timpului, viaţa ne oferă un prilej de bucurie, atunci când bate insistent la uşă luna septembrie.

Trăim profund, emoţia lui unu septembrie. Nu e întâmplător lucru deschiderea anului de învățământ la această dată. E un timp şi un spaţiu plin de multe semnificaţii.

Unu e sinonim cu începutul, cu chemarea, cu speranţa, cu visul…

Dragi elevi, cred că ați avut parte de o vacanță frumoasă și vă întoarceți cu forțe noi la școală. Și în acest an școlar, Vă așteaptă lucruri și experiențe interesante, trebuie doar să vreți să le descoperiți. Anii petrecuți în școală sunt cea mai importantă investiție din viața dumneavoastră și de cât de bine faceți această investiție, va depinde, într-o mare măsură, reușita în cariera profesională.

Munca perseverentă, corectitudinea și curiozitatea sunt elemente indispensabile ale succesului.  Lumea modernă către care tindem este una foarte competitive și trebuie să fiți bine pregătiți pentru a  păși în lumea cunoștințelor. 

Stimați profesori ați demonstrat profesionalism și dedicație pentru adevăr și înțelepciune de nenumărate ori prin elevii Dumneavoastră, care au absolvit cu succes  instituțiile de educație, fiind înmatriculaţi la cele mai prestigioase facultăţi ale instituţiilor din ţară şi de peste hotare.

Școala are un rol esențial în construirea societății în care ne dorim să trăim, o societate prosperă. Dumneavoastră sunteți cei care creați un mediu prietenos copiilor, asigurând confortul psihologic al fiecăruia. Frumoasa imagine a instituției Dumneavoastră se datorează echipei manageriale şi cadrelor didactice, care, adevăraţi dascăli fiind, luminați lăuntricul şi mintea elevului.

Vă apreciez mult pentru  răbdarea, nobleţea şi onestitatea, sacrificiul şi munca colosală depusă în formarea şi educarea personalităţii de azi. Vă mulţumim pentru faptul că ţineţi la prestigiul profesiei. Vă urăm o activitate rodnică şi putere de muncă în acumularea capitalului intelectual la generațiile tinere.

Dragi părinți, atenția și sprijinul dumneavoastră sunt necesare în viața școlii. Familia este locul unde se cultivă valorile fundamentale ale societății: muncă, integritate, corectitudine, onestitate. Acestea sunt valorile pe care împreună putem construi o societate frumoasă cu oameni de succes.

Să aveți un an școlar prosper și cu multe realizări frumoase!