Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați lucrători bancari!

   Cu prilejul Zilei profesionale, îmi exprim înaltele considerații pentru contribuţia semnificativă a Dumneavoastră la dezvoltarea şi consolidarea sistemului bancar din raion și din Republica Moldova.

   Apreciind înalt calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zilnic în abordarea sarcinilor care Vă sunt încredinţate, ţin să Vă urez noi performanţe şi realizări în implementarea celor mai ambițioase proiecte, în extinderea capacităților de competitivitate pe piața serviciilor financiar-bancare, precum și în oferirea către clienţi a pachetelor complexe de servicii, similare bunelor practici bancare.

  Îmi exprim recunoştinţa pentru disponibilitatea Dumneavoastră permanentă de conlucrare şi Vă doresc împlinirea tuturor aspiraţiilor, sănătate, prosperitate şi bucurii în familiile Dumneavoastră.

   Această dată nu este întâmplătoare – cu 28 de ani în urmă, la 4 iunie 1991 Președintele Republicii Moldova a decretat crearea Băncii Naționale a Moldovei. Această decizie a stat la baza creării sistemului bancar din Republica Moldova.

   Succese și realizări frumoase în continuare!

Cu alese considerațiuni,
Sergiu FÎNTÎNA
Președintele raionului