Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați colaboratori ai Serviciului Protecției Civile și Situații Excepționale,

    Cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua Salvatorului, care se marchează la 5 aprilie în Republica Moldova,  transmit sincere felicitări și urări de sănătate tuturor angajaţilor din acest domeniu.

   Îmi exprim întreaga recunoștință și tot respectul celor care fac față provocărilor timpului, dedicându-și viața vocației de a face bine.

  Știu că toate intervențiile la care luați parte sunt diverse și cu risc major, înțeleg specificul și dimensiunea sacrificiilor și eforturilor pe care le depuneți zi de zi, Dumneavoastră reprezentați veriga esențială în menținerea siguranței publice și în buna gestionare a situațiilor de urgență.  

   Activitatea salvatorilor nu este deloc ușoară, fiind supusă unor riscuri grave, astfel, uneori cu preţul sacrificiului, reușesc să protejeze și să salveze cetățenii, inclusiv și bunurile lor împotriva efectelor distrugătoare ale incendiilor, catastrofelor şi altor calamităţi. 

 În aceste situații, Dumneavoastră sunteți cei care asigurați încredere şi siguranţă cetăţenilor, demonstrând umanism, profesionalism şi eficienţă.

  Această nobilă meserie presupune abnegație și dragoste față de interesele naționale. Anume salvatorii, rolul cărora este sacrificiul, angajamentul și dedicația, constituie grupul profesional care se bucură de cel mai mare grad de încredere din partea populației.

  Doresc tuturor angajaților și veteranilor, precum și familiilor Dumneavoastră, sănătate și  realizări frumoase.

  Să aveți parte de multă putere pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situație, spre binele cetățeanului raionului  și  prosperarea Republicii Moldova


 
Cu profund respect,

Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești