Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați contabili!

Data creării lumii ar putea fi stabilită doar de contabili

images 2Sărbătoarea Dumneavoastră profesională consemnată anual în Republica Moldova pe 4 aprilie, îmi  oferă frumosul  prilej de aduce un omagiu celor antrenați în exercitarea profesiei contabile și să Vă felicit călduros, urându-Vă multă sănătate, prosperitate, sârguință și entuziasm în activitățile pe care le desfășurați.

Meseria de contabil este probabil cea mai controversată. Ea îmbină perfect precizia și gândirea analitică cu arta și setea de cunoaștere. A fi contabil înseamnă dezvoltare permanentă, receptivitate, imaginație și nu în ultimul rînd, talent!

Domeniul contabil are un potențial enorm şi solicită eforturi susținute din partea profesioniștilor contabili pentru împlinirea misiunii necesare dezvoltării economiei naționale şi pentru oferirea serviciilor de calitate în interesul public. 

Ați devenit profesioniști de înaltă ținută, capabili să răspundeți  provocărilor pieței şi exigenței, așteptărilor îndreptățite ale clienților cărora le sunt adresate serviciile activității contabililor.

Apreciez înalt competența Dumneavoastră în activitatea importantă pe care o realizaţi, să aveți parte de recunoștință pentru angajamentul vostru profesional.  

Vă dorim realizări profesionale frumoase, împlinirea aspiraţiilor şi să gasiți mereu echilibrul necesar între asigurarea conformității cu regulile și gestionarea perfomanței afecerii.

Cu deosebită considerație,
Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești