Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Mult stimați cetățeni ai raionului Fălești!

  Sunt clipe numărate până când anul 2019 va trece în istorie. Ultimele zile ale anului 2019 sunt gata sa treacă prin clepsidra timpului şi-mi oferă frumosul prilej de a Vă adresa cele mai sincere şi alese urări de bine cu ocazia Anului Nou!

  Încheiem încă un an plin de evenimente și activități, care ne-au adus satisfacție și bucurie, realizări socio-economice relativ bune, un an în care am avut oportunitatea să fim alături de familii și să ne bucurăm din plin de orice clipă.

   În pragul sărbătorilor de iarnă, perioada în care facem un bilanț asupra trecutului, al prezentului și, cel mai important, asupra posibilității în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul și cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor și la consolidarea unei comunități prospere și unite.

  În acest context, adresez sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor localităților și partenerilor pentru colaborarea strânsă din acest an întru executarea obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru obținerea roadelor îmbelșugate, agenților economici pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economică a raionului, asociațiilor obștești care se implică la organizarea și desfășurarea acțiunilor de caritate și voluntariat. Nimic din ce am realizat nu ar fi produs o satisfacție atât de mare, dacă nu am fi avut susținerea și ajutorul Domniilor Voastre.        

  Zilnic am muncit împreună pentru a realiza obiectivele propuse, pentru a depăși momentele dificile și pentru a aduce frumosul, modernul în comunitățile noastre și speranța în sufletele fiecăruia.
   Ne apropiem cu pași grăbiți de sărbătoarile de iarnă,  Anul Nou și Crăciunul pe stil vechi și de ziua în care vom întoarce prima filă a anului 2020.

  Vă îndemn să fiți cu adevărat plini de înțelepciune și nu lăsați să treacă pe lângă Dvs. șansa de a Vă bucura de reînvigorarea sufletului și a spiritului. Lăsați bunătatea, generozitatea,compasiunea, omenia și dragostea să Vă cuprindă și să Vă însoțească în anul 2020.

  Fie ca în anul care vine să  gândiți doar pozitiv, să aveți dorința de a munci și ajunge unde râvniți, de a iubi și Vă dărui cu mai multă căldură celor din preajmă!

  Doresc ca cetățenii raionului  Fălești să fie fericiți și împliniți, să Vă dezvoltați profesional și să aveți perspective,  pace în casă și belșug pe masa!

  Cu înaltă considerație,
  Sergiu FÎNTÎNA, Președintele raionului Fălești