Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimaţi lucrători și veterani ai sistemului bancar

  Cu ocazia sărbătorii profesionale, Ziua Lucrătorului Bancar marcată anual  la 4 iunie în Republica Moldova, îmi oferă plăcutul prilej să Vă adresez  sincere felicitări și urări de bine.

  Sistemul bancar din Republica Moldova de la înființarea sa a fost și continue să fie unul din pilonii de bază ai scenei economice moldovenești, contribuind eficient la realizarea transformărilor şi modernizărilor structurale, la implementarea reformelor economice și strategiilor naționale de dezvoltare.

  Sectorul bancar din Republica Moldova reprezintă soluția sigură pentru susținerea unei creșteri economice durabile atât din perspectiva resurselor financiare oferite, cât și din perspectiva promovării serviciilor  bancare moderne, cele mai bune practici internaționale, sporirii competitivității, întemeierii parteneriatelor de lungă durată, stimulării educației și culturii bancare în rândul populației.

  A fi un lucrător din domeniul bancar este o onoare și sunt convins că meseria pe care ați îmbrățișat-o a fost și este pentru Dumneavoastră o încercare permanentă a competențelor și profesionalismului, a onestității și responsabilității, a abilităților manageriale și spiritului de echipă. 

  Apreciez la justa valoare munca asiduă a specialiştilor din domeniul bancar și am certitudinea că Veți aplica toate cunoștințele pentru a demonstra și în continuare perseverență și responsabilitate în vederea formării unui echilibru financiar în societate, contribuind la dezvoltarea economiei naționale și raionale, în beneficiul fiecărui cetățean.

              Vă doresc sănătate, succese, optimism și noi realizări în activitate!

Cu deosebit respect
Viorel BABII, Președintele raionului Fălești