Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

 A devenit deja o tradiție frumoasă de a consemna anual, în a treia duminică a lunii septembrie, sărbătoarea profesională a angajaților din domeniul protecției sociale a cetățenilor Republicii Moldova.

 Sărbătoarea ne oferă un prilej în plus să evaluăm și apreciem munca pe care o profesați zi de zi. Aceasta este activitatea nobilă, în rezultatul căreia cele mai dezavantajoase pături ale societății beneficiază de susținere, sprijin și asistență necesară pentru a depăși situațiile de criză din viață. Dumneavoastră sunteți acei, care zilnic mergeți în familiile din comunitate pentru a promova valorile familiale și a acorda ajutor pentru prevenirea sau depășirea riscurilor sociale ale acestora.

 Totodată înțelegem destul de bine că domeniul în care activați nu prea are parte de răgaz în privința celor obținute, pentru că oricât nu s-ar întreprinde, tot atât de mult sau poate chiar mai mult urmează de realizat.

 În pofida tuturor greutăților cu care vă confruntați, sunteți gata să oferiți zilnic sprijin și consiliere, consultanță sau intervenție urgentă celor care necesită susținere. Dvs sunteți cei care trăiți în fiecare zi cu gândul la nevoile celor din jur. Aceste calități cer permanentă perseverența, străduința și abnegația cu care vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate, pentru reabilitarea și integrarea celor aflați în dificultate.

fc

 Stimați   angajați din sfera protecției sociale !

 În numele Consiliului raional aduc mulțumiri și exprim recunoștință tuturor angajaților, care sunteți părtași la poveștile de viață cu nevoi și necazuri, aducând acea rază de speranță pe care mulți dintre beneficiarii sistemului o așteaptă și o caută cu disperare. Vă mulțumesc pentru faptul că, în pofida greutăților, rămâneți fideli profesiei și slujiți cu dăruire cetățenii.

 În același timp, Vă adresez cele mai calde și sincere urări de sănătate, pace și bunăstare. Fie ca eforturile orientate spre binele oamenilor și a raionului să înmulțească razele de recunoștință din partea beneficiarilor, aducând doar prosperare familiilor Dumneavoastră.

Iraida Bînzari
Președintele raionului Fălești