Actualităţi  

   
baner apa canalizare
logo presedentia
logo parlament
logo guvern
rsal
dgaspfcf
ANDNORD
CEC
diasp
ast fl 3

Stimați specialiști din domeniul contabilității,

ccontabil Este deja o frumoasă tradiție, ca anual, la 4 aprilie în Republica Moldova se fie consemnată Ziua Contabilului. Cu acest minunat prilej permiteţi-mi să exprim înalte consideraţiuni pentru contribuţia Dumneavoastră la dezvoltarea economiei raionului și a țării, şi să adresez sincere felicitări şi urări de succes tuturor celor care practică această meserie.

 Contabilul este persoana care prin devotament, responsabilitate şi sârguință asigură bunăstarea entităţii pe care o reprezintă, este acel om care asigură un nivel înalt de încredere şi etică profesională faţă de angajaţi şi faţă de bunurile materiale şi financiare ale entităţii.

 Cu cât înaintăm mai mult în timp, cu atât profesia de contabil este mai solicitată şi capătă noi valenţe şi ponderi, iar contabilul trebuie să-şi recunoască şi să-şi extindă responsabilitatea şi dedicarea pentru a realiza obiectivele stabilite, pentru că contabilitatea presupune şi cere disciplină, legalitate, integritate şi moralitate.

 Apreciez înalt valoarea muncii Dumneavoastră şi sunt ferm convinsă că şi în viitor veţi depune eforturile necesare pentru dezvoltarea sectoarelor în care activaţi.

 Sincere felicitări şi urări de bine tuturor celor care exercită profesia contabilă şi participă activ la îmbunătăţirea calităţii şi performanţei acesteia, sănătate din plin şi noi realizări frumoase!

Iraida Bînzari

Președintele raionului Fălești